Een goede nachtrust is essentieel. Sinds we Ashwagandha aanbieden, een stof die aanzienlijke verbetering van de slaap kan bevorderen, zijn we geïnteresseerd geraakt in slaap en de effecten ervan op ons dagelijks leven. We streven er immers allemaal naar om ons leven te verbeteren, en slaap speelt hierbij een cruciale rol.
Lees verder >
In onze eerdere blogs hebben we gesproken over de kwaliteit van Shilajit, de totstandkoming ervan (deel 1 en deel 2), tips voor gebruik, foliumzuur, en de effecten van Shilajit op zowel de gezondheid van vrouwen als mannen. Bovendien hebben we geschreven over DBP's en DCP's en hun rol in de sportwereld. Maar waar gaan we nu naartoe?
Lees verder >
Onlangs hebben we ons intensief beziggehouden met het onderzoeken van de creatie van Shilajit, aangezien dit gebied tot nu toe geen solide wetenschappelijk onderbouwde verklaring had. Dankzij het uitgebreide onderzoek van Dr. Ghosal hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt op dit gebied. Hoewel we hier niet in detail op zullen ingaan, kun je onze artikelen hier (Deel 1) en hier (Deel 2) vinden voor meer informatie.
Lees verder >
De laatste tijd hebben we vaak gesproken over kwalitatieve Shilajit. Natuurlijk weet iedereen die dit leest het verschil tussen goede en slechte supplementen. De chemische structuur van supplementen van mindere kwaliteit is altijd minder gunstig voor onze gezondheid. In sommige gevallen kan het gebruik van een slecht product zelfs schadelijk zijn voor onze gezondheid.
Lees verder >
In onze recente blogs hebben we onderzoek gedaan naar Shilajit in de sport en de oorsprong van deze verbazingwekkende substantie. Deze keer willen we wat dieper ingaan op de verschillende gebruiksmogelijkheden van Shilajit, omdat het niet beperkt is tot alleen inname als voedingssupplement. Shilajit kan op verschillende manieren worden gebruikt, dus laten we meteen beginnen.
Lees verder >
Shilajit is een waardevol geschenk van de natuur, boordevol vitamines en mineralen, dat talrijke gezondheidsvoordelen biedt voor ons lichaam en onze geest. Voordat we dit eindproduct bij jou kunnen bezorgen, doorloopt het echter een zorgvuldig proces van verzameling en reiniging.
Lees verder >

Zoals we eerder vermelden in het vorige artikel, speelde het hemelse puin genaamd "Schalie" (van asteroïden) een cruciale rol in het bieden van stabiliteit aan Shilajit en het ondersteunen van het hele creatieproces ervan. Zonder de "Schalie" van asteroïden en de bioactieve componenten van ammonieten zou de creatie van Shilajit niet mogelijk zijn. Nu, om dit wetenschappelijke onderzoek te onderbouwen, zullen we in dit deel hopelijk meer bewijs presenteren. Als je liever minder technische details wilt, kun je teruggaan naar DEEL 1, waar we een beknoptere en eenvoudigere uitleg geven. Laten we beginnen met het onderzoeken van de rol van asteroïden.

Lees verder >
Voordat we aan deze ontdekkingsreis beginnen, is het belangrijk op te merken dat het exacte vormingsproces van Shilajit tot op heden nog niet volledig is vastgesteld. Dit komt deels doordat uitgebreid en kostbaar wetenschappelijk onderzoek nodig was om Shilajit volledig te begrijpen. Niettemin heeft Dr. Shibnah Ghosal, een professor en hoofd van de afdeling Farmaceutica aan het Institute of Technology, Banaras Hindu University, en onderzoeksadviseur van Natreon, Inc., India en de VS, een studie
Lees verder >

Als je onze blogs hebt gevolgd, herinner je je misschien dat we de vorige keer de focus legden op vrouwen en hoe Shilajit hun gezondheid en mentaal welzijn beïnvloedt. Als je wilt weten hoe Shilajit precies voordelig is voor vrouwen, klik dan hier. Nu is het tijd om ons te richten op mannen en hoe Shilajit hun leven kan beïnvloeden. Net als vrouwen worden mannen geconfronteerd met verschillende uitdagingen en belangrijke levensfasen die een sterk lichaam en geest vereisen. De stress en verantwoordelijkheden op het werk en privé kunnen een grote uitdaging vormen. Stress kan het fysieke evenwicht ondermijnen en veel energie vereisen, wat ernstige fysieke en mentale gevolgen kan hebben.[...]

Lees verder >

Om het duidelijk te maken, Shilajit is niet alleen bedoeld voor vrouwen, het is eigenlijk geschikt voor iedereen - vrouwen, mannen, mensen van alle leeftijden en alles daartussenin. Met zijn krachtige biorevitaliserende eigenschappen en meer dan 85 mineralen en vitaminen in hun ionische staat, kan het door iedereen worden gebruikt (meer hierover HIER). Shilajit heeft een positieve invloed op je mentale gesteldheid, cognitieve functies, prestaties in sportactiviteiten, omgaan met alledaagse stress en het aanpakken van bepaalde gezondheidsproblemen. Shilajit vertoont talrijke gezonde effecten, dus het is geen wonder dat deze geweldige gave van de natuur steeds meer erkenning krijgt die[...]

Lees verder >

Shilajit is geweldig, daar bestaat geen twijfel over. Van het versterken van jouw mentale vermogens tot het verbeteren van je gezondheid, lijkt het erop dat er geen probleem is dat Shilajit niet kan aanpakken. En wat het meest verbazingwekkende is, is het feit dat het jouw volledige potentieel naar boven haalt met heel weinig verwerking, wat alleen bestaat uit het schoonmaken met bronwater en drogen. Omdat we veel vragen krijgen over de gunstige effecten ervan voor verschillende problemen, hebben we besloten dat een lijst met de 10 belangrijkste gunstige effecten van Shilajit handig kan zijn.

Lees verder >
In deze moderne tijden leiden velen van ons een stressvol en hectisch leven. De snelle tempo's van alles en het dagelijkse stressvolle leven vereisen veel energie. Veel mensen gaan deze uitdagingen aan met sport en lichaamsbeweging, en sommigen hebben zelfs sport als hun beroep. Of je nu een professionele atleet bent of gewoon regelmatig sport om fit te blijven, het is essentieel om je lichaam te ondersteunen en te regenereren.
Lees verder >

Zoals sommigen van jullie waarschijnlijk hebben opgemerkt, hebben we een nieuw product in de shop. Natuurlijk hebben we het over onze handgemaakte, koudgeperste Shilajit-handzeep. Het idee van handzeep komt voort uit het feit dat talloze gezonde ingrediënten in Shilajit zeer gunstig kunnen zijn voor je huid, dus het combineren met oliën en dergelijke was voor ons de enige logische stap. Dus, wat maakt Shilajit-zeep precies zo goed voor ons? Naast het feit dat het onze handen reinigt van bacteriën (wat momenteel een hot topic is), kan het eigenlijk veel voor onze handen doen.

Lees verder >
Zoals sommigen van jullie misschien hebben opgemerkt, hebben we een gloednieuw product gelanceerd met niet-gepasteuriseerd kastanjehoning en shilajit. De inhoud is eenvoudig maar verbazingwekkend complex en verbindt de heilzame effecten van moeder natuur. Beide ingrediënten zijn zeer zorgvuldig gekozen, waardoor u verzekerd bent van een kwaliteitsproduct voor uw gezondheid. Maar zoals altijd geloven we sterk in kennis en laten we geen middel onbeproefd. Dus…
Lees verder >
De vorige keer hebben we het gehad over de algemene eigenschappen van Mumijo Shilajit, maar deze keer gaan we dieper in op de oorsprong ervan. Mumijo Shilajit heeft een lange geschiedenis van gebruik in verschillende culturen. Het is niet verrassend dat het een uiterst oud materiaal is dat zijn eerste gebruikssporen heeft teruggevonden tot de 6e eeuw v.Chr. In het oude Sanskriet tekst over geneeskunde en chirurgie genaamd Sushruta Samhita werd Shilajit al genoemd als een krachtige helende stof.
Lees verder >
We hebben je al verteld over de vele positieve effecten van Shilajit op ons welzijn. Misschien heb je het zelf al ervaren als regelmatige gebruiker, aangezien het invloed heeft op verschillende aspecten van ons leven. Het verbetert niet alleen cognitieve en mentale functies die een belangrijke rol spelen in ons dagelijks leven, maar ondersteunt ook fysieke, emotionele en spirituele functies. Het woord "Shilajit" betekent eigenlijk "verdelger van ziekten", wat veelzeggend is.
Lees verder >
Shilajit is een eeuwenoude kruidensubstantie en medicijn die meer dan vijfentachtig mineralen en sporenelementen bevat die het menselijk lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren. Het wordt al duizenden jaren als voedingssupplement geconsumeerd in Azië vanwege de vele voordelen die het biedt.
Lees verder >


© 2020 - 2024 Mountaindrop.nl