Gebruiksadvies

Het product kan één keer per dag ingenomen, opgelost in warm water, thee of melk met een temperatuur tot 39° C. Gefilterd en niet-gechloreerd water wordt aanbevolen. De eerste doses moeten zo groot zijn als een tarwekorrel en later tot de grootte van een erwt. Ghee (geklaarde boter), kokosboter of honing kunnen ook aan de oplossing worden toegevoegd.

INNAME: Breek met een lepel een stuk shilajit af ter grootte van een tarwekorrel of ter grootte van een erwt en los het op in 200 ml vloeistof. Shilajit lost binnen enkele minuten volledig op. Roer en consumeer.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (0,2 tot 0,6 g) mag niet worden overschreden.

Na drie weken inname wordt een pauze van een week aanbevolen.

 

Shilajit of mumie kan op verschillende manieren worden gebruikt. Het is een uitstekend ingrediënt voor regeneratie dranken, smoothies en culinaire specialiteiten. Het werkt ook goed met andere voedingssupplementen, voedingsmiddelen en superfoods, omdat het hun potentieel vergroot en verrijkt.

Op het gebied van cosmetica wordt shilajit gebruikt voor de bereiding van schillen, wraps en zalven, die uitstekende resultaten hebben vanwege de hoge efficiëntie.

Shilajit bevat geen allergenen en is geschikt voor alle huidtypes.

BESTEL NU

1

2

3

Een shilajit-behandeling tegen striae, littekens en cellulitis:

los 1 deel shilajit op in dezelfde hoeveelheid gezuiverd water
los 9 delen sheaboter op in een verwarmde bak in een warmwaterbad

Voeg het shilajit- en watermengsel aan de opgeloste sheaboter toe en roer tot je een egale textuur krijgt. Als je wilt dat de zalf een aangenamere geur heeft, voeg dan een druppel van je favoriete etherische olie toe. Laat de zalf afkoelen om een stevigere textuur te krijgen.

Toepassing:

Masseer de aangetaste plekken een of twee keer per dag, het beste na het douchen, wanneer de huidporiën nog open staan.
Voor een groter effect moet je een dikkere laag van de zalf aanbrengen en dit 2 uur laten inwerken. Neen na gebruik een lauwwarme douche.

De resultaten zijn na 4-6 weken zichtbaar.
De oplossing van shilajit en gezuiverd water kan ook worden gemengd in een dag- of nachtcrème, om de gezichtshuid te verjongen en revitaliseren.

© 2020 - 2023 Mountaindrop.nl