Top 10 gunstige effecten van shilajit

Top 10 gunstige effecten van shilajit

Shilajit is geweldig, daar bestaat geen twijfel over. Van het versterken van jouw mentale vermogens tot het verbeteren van je gezondheid, lijkt het erop dat er geen probleem is dat Shilajit niet kan aanpakken. En wat het meest verbazingwekkende is, is het feit dat het jouw volledige potentieel naar boven haalt met heel weinig verwerking, wat alleen bestaat uit het schoonmaken met bronwater en drogen. Omdat we veel vragen krijgen over de gunstige effecten ervan voor verschillende problemen, hebben we besloten dat een lijst met de 10 belangrijkste gunstige effecten van Shilajit handig kan zijn.

1. Versterking van gewrichten en ligamenten

Ongeacht of je een doorgewinterde professional bent of gewoon een enthousiaste beginner, elke dag kan een blessure ontstaan. Een enorme belasting van onze spieren en gewrichten kan leiden tot ongewenste spierscheuring en schade op cellulair niveau. Shilajit, met zijn antioxiderende en ontstekingsremmende functie op neurotransmitterniveau, vermindert het gevoel van pijn en biedt de broodnodige genezing ondersteuning. Kalium en zink spelen hier een belangrijke rol, omdat ze de spierspanning versterken, als schokdemper werken voor te zure pH-waarden en tegelijkertijd de cellen beschermen tegen oxidatie.
stress. En hoewel dit allemaal hard nodig is om vooruitgang te boeken, helpen een helder hoofd en sterke cognitieve functies ons elke ochtend uit bed te komen en allerlei fysieke en mentale inspanningen het hoofd te bieden.

2. Sneller herstel bij sport en betere hormonale regulatie

Het is opgemerkt dat Mumio Shilajit een aanzienlijk en merkbaar effect kan hebben op de regeneratietijd na elke training of workout, omdat het de synthese van groeihormonen en testosteron secretie stimuleert. Testosteron is de belangrijkste boosdoener voor spiergroei, terwijl het ook een snellere genezing en grotere botmassa bevordert. Mannen hebben meestal een veel grotere hoeveelheid testosteron in hun lichaam, omdat het naast eerder genoemde effecten ook helpt bij de ontwikkeling van reproductieve weefsels, zoals teelballen en prostaat. Bij vrouwen is het een beetje anders, aangezien testosteron en andere androgenen een belangrijke rol spelen bij de gezondheid van botten en borsten, terwijl ze de vruchtbaarheid, zin in seks en menstruatie stimuleren

3. Helpt bij het afvallen en een gezonder metabolisme

Het is geen geheim dat obesitas en andere gewichtsproblemen in de moderne tijd toenemen. We krijgen niet altijd de kans om een perfect gezonde maaltijd te eten of zelfs regelmatig te eten. Dit resulteert in een bevolking met overgewicht en bijgevolg tot problemen met de huid, het spijsverteringssysteem en de algehele gezondheid. Mumio Shilajit ondersteunt de stofwisseling van vetten en suikers en helpt je op gewicht te blijven zonder plotselinge en onverwachte dalingen of stijgingen op de weegschaal. Op deze manier kan een gezondere levensstijl worden bereikt zonder drastische diëten waardoor we uitgeput zouden raken en vroeg of laat terug te keren naar waar we zijn begonnen.

4. Gezonder darmkanaal en spijsverteringskanaal

Dit komt misschien als een verrassing, maar veel mensen vinden Shilajit erg nuttig bij maag- en darmproblemen. Veel van onze klanten gebruiken het om maagzweren te behandelen, die eigenlijk een veel voorkomend probleem zijn. Net als al het andere, zal dagelijks gebruik van Shilajit je helpen bij het bereiken van een gezondere spijsvertering.

5. Gezondere huid

Zoals we al eerder zeiden, zit Shilajit boordevol vitamines, mineralen en andere antioxidanten. Antioxidanten verlagen vooral oxidatieve stress en blokkeren vrije radicalen, die veel schade aan je lichaam kunnen toebrengen. Deze vrije radicalen kunnen ook een negatieve invloed hebben op huideiwitten en leiden tot vroegtijdige veroudering van de huid. Dit kan resulteren in rimpels, een ongelijkmatige teint, donkere vlekken en fijne lijntjes. Met de hulp van Shilajit kan jouw huid er jonger, gezonder en beter uitzien.

6. Gezonder haar

Het kan ons haar of liever de gezondheid ervan enorm verbeteren. Niet alleen dat, maar het helpt ook bij de verjonging van de huid, dus het gebruik van Shilajit is niet alleen gezond voor je haar, maar ook voor je hele hoofdhuid. Sterke haarwortels zijn ook erg belangrijk voor een gezonde hoofdhuid. Daarom raden we aan om een haarspray aan te brengen die gemaakt is van 2 g Shilajit opgelost in 300 ml water. Masseer het mengsel langzaam in je hoofdhuid 2 uur voordat je jouw haar wast. Zo worden jouw haarwortels bij elke wasbeurt gezonder.

7. Sterker libido

Met een heldere geest en een verjongde lichamelijke gezondheid met gezonde hormoonspiegels, meldden veel gebruikers een veel sterker libido dat een grote invloed kan hebben op de kwaliteit van het persoonlijke leven. Hormonen spelen een cruciale rol bij de ontwikkeling en het functioneren van het lichaam. Ze beïnvloeden ook iemands stemming en tevredenheid. Het vervullen van het seksleven is een belangrijk onderdeel van een relatie en van jouw levensbalans. Shilajit helpt de balans en het comfort van de menstruatiecyclus te behouden, ondersteunt de mannelijke en vrouwelijke seksuele functies en helpt de gezondheid van de prostaatklier te behouden.

8. Verhoogt jouw immuunsysteem

Shilajit bevat 85 vitamines en mineralen, aminozuren, fulvinezuur, hippuurzuur, fosfolipiden, DCP & DBP, 60 macro- en micro-elementen, en een effectief Phyto-complex naast andere genezende stoffen. Dit is wat Mountaindrop Shilajit zo'n krachtige natuurlijke biostimulant maakt die de werking van het organisme en jouw immuunsysteem enorm versterkt. In de afgelopen eeuw is het onderwerp van uitgebreid klinisch en professioneel onderzoek geworden. Iedereen die heeft besloten om Shilajit te proberen vanwege zijn krachtige en bewezen kracht, blijft dit doen omdat het de staat van hun gezondheid enorm heeft verbeterd.

9. Helpt bij het ouder worden en het behouden van onze gezondheid tot ver in onze gouden jaren

Veroudering is onvermijdelijk en vindt elke seconde van iemands leven plaats. Desalniettemin kunnen de processen worden vertraagd door voor ons lichaam en onze geest te zorgen. Je krijgt wat je verdient! Onze gouden jaren kunnen inderdaad goud zijn als we lichamelijke activiteit, de gezondheid van ons hart en onze kransslagaders, de soepelheid van onze gewrichten en een positieve kijk op het leven behouden. En net als spieren hebben mentale en cognitieve functies training en onderhoud nodig. Studeren is een goede oefening voor de hersenen, maar het vereist inspanning en uithoudingsvermogen, waarbij concentratie en geheugen in onze gouden jaren vaak verslechteren. Mountaindrop Shilajit ondersteunt en helpt bij mentale en cognitieve functies. Behoud de helderheid, scherpte en focus van jouw gedachten gedurende jouw hele leven!

10. Het helpt bij al het andere daartussen

Ook al hebben we alle andere 9 gunstige effecten, het feit dat Shilajit ook kan worden gebruikt als oordruppels bij infecties of als dikke pasta voor de gezondheid van je tandvlees is verbazingwekkend. Dit bewijst gewoon hoe veelzijdig en verbazingwekkend dit natuurproduct echt is. En weet je wat het beste is? Het is volledig natuurlijk, puur en veilig. Rechtstreeks vanuit de bergen tot bij jou thuis, de ongetemde kracht van de natuur.

 

© 2020 - 2024 Mountaindrop.nl