Organic Kombucha - 12 x 330 ml (MOUNTAINDROP)

EAN: 3830065560075
Levering: op werkdagen voor 18:00 besteld, vandaag verzonden
Prijs: €35,40 Beschikbaarop werkdagen voor 18:00 besteld, vandaag verzonden
Dit product is momenteel niet voorradig

Vergelijkbare producten

Hoeveelheid per verpakking

1 blikje bevat:
Shilajit: 200 mg

Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 tot 3 blikjes.

Bewaring

Bewaar op kamertemperatuur en niet direct blootgesteld aan de zon.

 

Toen we begonnen aan de reis om het perfecte gezondheidsdrankje te creëren, hadden we één doel voor ogen: het wonderbaarlijke proces van fermentatie. Door eeuwenoude tradities te verenigen met moderne kennis, wilden we iets creëren dat meer was dan alleen een drankje. We streefden naar een meesterwerk, een bewijs van de magische transformatie die fermentatie teweegbrengt.

In het rijke weefsel van de menselijke geschiedenis heeft fermentatie een fundamentele rol gespeeld. De oorsprong ervan reikt zo ver terug als de annalen van de tijd zelf, waardoor het een van de oudste voedselbereidingsprocessen is die de mensheid kent. Bijna elke cultuur over de hele wereld, gedurende vele eeuwen, heeft zich verbonden met de kunst van fermentatie. Het is een samenwerking met de natuur, een dans met natuurlijke microben om voedsel te creëren dat bruist van leven.

Fermentatie transformeert niet alleen de smaak en textuur van de basisingrediënten, maar versterkt ook hun nutritionele potentieel. Het verhoogt de beschikbaarheid van vitaminen en mineralen voor ons lichaam, bevordert de productie van B-vitaminen en de synthese van vitamine K. Het bevordert een gezonde darmflora, die een aanzienlijk deel van ons immuunsysteem huisvest en bijdraagt aan ons algehele welzijn.

De kern van ons meesterwerk, de Mountaindrop Kombucha, rust in deze transformerende magie van fermentatie. Onze Kombucha is een traditionele gefermenteerde thee, een magische brouwsel voortgekomen uit de perfecte symbiose van thee, suiker en een Scoby (symbiotische cultuur van bacteriën en gist). Het draagt in zich de eeuwenoude wijsheid van gezondheid en welzijn en belooft een veerkrachtig lichaam en een heldere geest.

Nu, met de toevoeging van Shilajit, een eeuwenoude kruidenschat, tillen we dit traditionele brouwsel naar een elixer. Het is niet langer slechts een eenvoudige zoete thee; het is een drank doordrenkt met leven, een tijdloze symfonie van gezondheidsvoordelen en een uiting van onze toewijding aan jouw welzijn.

Bij het creëren van dit drankje werd onze reis niet alleen aangestuurd door een doel, maar door een diepe passie om traditionele wijsheid te verenigen met moderne wellness-behoeften.

GEPRODUCEERD MET 100% NATUURLIJKE PREMIUM KWALITEIT THEE

Onze reis naar het creëren van het perfecte gezondheidselixer begint met het selecteren van de fijnste, 100% natuurlijke sencha-thee. De bladeren worden met zorg gekozen, zodat ze voldoen aan onze strenge normen van kwaliteit en smaak. Het brouwproces, geworteld in traditie en expertise, brengt de karakteristieke milde en aangename smaak van sencha-thee naar voren, met vegetale tonen en subtiele citrusaccenten.

Maar wat ons brouwsel echt laat schitteren, is de passie en nauwgezette aandacht voor detail die we elke stap van het brouwproces insteken. Van de precieze temperatuur en timing tot de perfecte balans van ingrediënten, elk element wordt gecontroleerd om optimale fermentatie en smaakontwikkeling te waarborgen.

Bovendien vangt elk blikje Mountaindrop Kombucha de essentie van de potentiële gezondheidsvoordelen van sencha-thee, variërend van verbetering van fysieke prestaties, verhoogde energieniveaus en verbeterde mentale focus, tot versterking van het immuunsysteem. De magie van fermentatie tilt deze voordelen naar een hoger niveau, waardoor sencha-thee verandert in een holistisch wellness-drankje.

Als kers op de taart biedt onze kombucha heerlijke smaken van biologische munt en limoen, wat een verfrissende twist geeft aan de klassieke theesmaak. Het resulterende drankje is een lichte, bruisende, vrij van conserveermiddelen, die niet alleen je smaakpapillen pleziert, maar ook je reis naar een betere gezondheid ondersteunt.

GECOMBINEERD MET SHILAJIT TOT EEN PERFECT DRANKJE

Shilajit, een eeuwenoude medicinale schat, tilt onze Kombucha naar een geheel nieuw niveau, veranderend van een eenvoudig gezondheidsdrankje in een ultiem wellness-elixir. Vereerd in oude medische praktijken, is deze krachtige, voedzame stof een krachtpatser van gezondheidsvoordelen, waardoor het de perfecte aanvulling is op onze Kombucha.

Oorspronkelijk afkomstig uit de ongerepte, hooggelegen gebieden van de Himalaya, is Shilajit een natuurlijke mix van meer dan vijfentachtig mineralen en spoorelementen die het menselijk lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren. Deze krachtige stof wordt al duizenden jaren geconsumeerd vanwege de talloze voordelen, van het verbeteren van cognitieve en mentale functies tot het ondersteunen van fysieke, emotionele en spirituele gezondheid.

Bij Mountaindrop zijn we toegewijd om deze oude wijsheid in zijn zuiverste vorm naar jou te brengen. Elke druppel Shilajit die in onze Kombucha gaat, is 100% natuurlijk, vrij van chemische verbindingen en wordt geëxtraheerd met het zuiverste water. Onze Shilajit wordt grondig getest op zware metalen, bacteriën en authenticiteit, zodat we je een product kunnen bieden dat veilig, puur en krachtig is.

Maar het gaat niet alleen om de kwaliteit van de Shilajit die we gebruiken; het gaat om het vakmanschap en de zorg die we inbrengen bij het mengen ervan in onze Kombucha. Het is een delicaat proces, dat we tot in de perfectie hebben verfijnd, zodat elke slok van ons drankje de krachtige voordelen van Shilajit levert zonder concessies te doen aan de smaak of textuur van de Kombucha.

Wanneer je Mountaindrop Kombucha drinkt die verrijkt is met Shilajit, consumeer je niet zomaar een drankje. Je neemt deel aan een tijdloze traditie van welzijn, krijgt dagelijks een dosis van een drankje dat met intentie, zorg en respect voor de natuur en haar overvloed is gemaakt.

VEILIG PRODUCT

Mountaindrop laat iedere batch in een gecertificeerd laboratorium testen op de exacte samenstelling. Zo weten we zeker dat het product veilig is en de juiste hoeveelheden mineralen, aminozuren, fulvinezuur, humuszuur en andere ingrediënten bevat, meer info.

Ingrediënten:

Water, groene thee met limoensmaak* (<2%), munt* (<2%), shilajit, suiker*, koolstofdioxide, kombucha-cultuur.

*gecertificeerde biologische productie

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Na drie weken gebruik wordt een pauze van één week aanbevolen. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder medische behandeling staat voor een gezondheidsaandoening, dien je eerst je arts te raadplegen voordat je dit of enig ander supplement inneemt.

Een voedingssupplement kan niet worden gebruikt ter vervanging van een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet. Buiten bereik van kinderen houden.

Reviews

Schrijf een review

© 2020 - 2024 Mountaindrop.nl