Raw Chestnut Honey - 325 gram & 100% Mumijo Shilajit - 25 gram (MOUNTAINDROP)

EAN: 3830065560051
Levering: op werkdagen voor 20:00 besteld, vandaag verzonden
Prijs: €55,95 Beschikbaarop werkdagen voor 20:00 besteld, vandaag verzonden
Dit product is momenteel niet voorradig

Vergelijkbare producten

Aantal porties per verpakking: 44

Hoeveelheid per portie:
Shilajit: 600 mg
Kastanjehoning: 7400 mg

Gebruiksaanwijzing

Neem 1 maatlepel (8 g) en los het volledig op in water of warme thee, met een temperatuur tot 39 graden Celsius. Je kunt het ook direct via de mond innemen.

Bewaring

Bewaar op kamertemperatuur en vermijd directe blootstelling aan zonlicht.

 

Onze zoektocht naar de beste Shilajit voerde ons over de hele wereld. Onderweg ontdekten we iets opmerkelijks: de weg naar gezondheid en welzijn kent geen einde - het wordt alleen maar boeiender. Deze inzicht leidde ons tot het creëren van een unieke, krachtige mix van Shilajit en Kastanjehoning. Deze mix is ogenschijnlijk simpel, maar gelaagd met complexiteit - een bewijs van de wonderen van de natuur.

Mountaindrop Raw Chestnut Honey combineert twee krachtige, volledig natuurlijke ingrediënten. Shilajit, vaak aangeduid als de "superlader" van de natuur, bevat meer dan 85 gunstige verbindingen, waardoor je immuunsysteem een krachtige boost krijgt. Als een van de krachtigste natuurlijke versterkers van het immuunsysteem belichaamt Shilajit werkelijk de helende kracht van de natuur.

Om dit krachtpatser aan te vullen, introduceren we de rijke goedheid van premium Kastanjehoning. Het biedt niet alleen stimulerende gezondheidsvoordelen, maar streelt ook je smaakpapillen met een voortreffelijke smaak. Het resultaat? Een mix die niets minder dan perfect is.

Dit product weerspiegelt onze filosofie en toewijding om een betere gezondheid en welzijn te bevorderen met behulp van natuurlijke, duurzame bronnen. We zijn enorm trots om dit uitstekende product met je te delen. Onze toewijding aan kwaliteit is onwankelbaar, en we hebben geen shortcuts genomen bij het creëren van deze mix - we hebben ons hart en ziel ingezet om het beste te bieden dat de natuur te bieden heeft.

Kwalitatieve Honing en Premium Shilajit: Een Garantie van Zuiverheid en Uitmuntendheid

Wanneer we zeggen dat we kwaliteitshoning bieden, menen we dat. Onze honing is een zoete getuigenis van onze toewijding aan gezondheid, kwaliteit en duurzaamheid. Geoogst uit het hart van vredige, ongerepte bossen, is onze honing het resultaat van gezonde bijen die gedijen in een puur natuurlijke omgeving, ver weg van het lawaai, de vervuiling en de afleidingen van drukke steden.

Deze omgevingen zijn ongerept en bieden een toevluchtsoord waar onze bijen kunnen gedijen en de meest voedzame honing kunnen produceren. De bomen en bloemen die ze verzamelen zijn vrij van pesticiden en verontreinigingen, waardoor elke druppel van onze honing zo puur en gezond is als de natuur bedoeld heeft. Deze ongerepte omgeving zorgt er ook voor dat de honing rijk is aan voedingsstoffen en de heilzame goedheid van de natuur in elke lepel draagt.

De keuze voor onze Kastanjehoning is niet toevallig; we hebben deze gemaakt vanwege de unieke gezondheidsvoordelen en voortreffelijke smaak. Deze donkere, robuuste honing heeft een profiel rijk aan mineralen, antioxidante eigenschappen en een scala aan andere gezondheidsvoordelen die bijdragen aan je algehele welzijn.

En het stopt niet bij het productniveau. Onze imkers maken deel uit van onze familie, werken volgens onze duurzame praktijken en delen onze toewijding om de hoogste kwaliteit honing te produceren. Hun inzet voor het behoud van de gezondheid en het welzijn van de bijen is cruciaal om ervoor te zorgen dat onze honing van topkwaliteit blijft.

Onze Shilajit is al even buitengewoon. Gewonnen uit de hoge toppen van het Altai-gebergte, is het een zeldzame schat die van nature verschijnt en de berghelling siert met een zwart, teerachtig hars. We halen het uit geheime plekken op 3000 meter boven zeeniveau, gedeeld met ons door lokale bewoners die generaties aan kennis hebben over deze kostbare substantie.

We geloven in het behouden van puurheid en authenticiteit. Daarom wordt onze Shilajit verwerkt met enkel het zuiverste water, vrij van enige chemische besmetting. We zijn gepassioneerde voorstanders van 100% natuurlijke Shilajit, en onze toewijding is om het beste aan jou te leveren.

In overeenstemming met strenge GMP-gecertificeerde productienormen zorgen we ervoor dat elk product voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Elke batch Shilajit ondergaat uitgebreide laboratoriumtests op zware metalen, bacteriën, zuiverheid en authenticiteit. We nemen transparantie serieus, en een volledige laboratoriumanalyse van onze Shilajit is hier toegankelijk op onze website.

Kwaliteit, zuiverheid en duurzaamheid zijn voor ons geen loze woorden; ze vormen de kern van ons werk. Ervaar de heilzame zaligheid van onze premium mix van honing- en Shilajit, en voel het verschil.

Waarom Kiezen voor Kastanjehoning? Ontdek de Superieure Keuze

Kastanjehoning smaakt niet alleen goed - het zit boordevol gezondheidsvoordelen die het onderscheiden. Rijk aan mineralen, overladen met krachtige antioxidanten en pronkend met indrukwekkende antibacteriële eigenschappen, dit is geen gewone honing.

Het is een waardevolle schat aan voedingsstoffen, beladen met calcium, mangaan en kalium, en aangevuld met een verscheidenheid aan vitamines, mineralen, aminozuren en enzymen. Elke lepel brengt je de overvloed van de natuur, ter ondersteuning van je gezondheid op verschillende manieren.

Wat nog indrukwekkender is, is de krachtige antibacteriële werking. Kastanjehoning is effectief gebleken tegen talrijke pathogene bacteriën, waaronder die vaak verantwoordelijk zijn voor tandheelkundige problemen. Dus terwijl het je smaakpapillen verwent, werkt het ook aan het versterken van je mondgezondheid. Onthoud, deze eigenschappen zijn exclusief voor Kastanjehoning.

De producten van Mountaindrop bewijzen dat de beste ingrediënten van de natuur een wereld van verschil kunnen maken. We nodigen je uit om die ontdekking zelf te doen, om de transformerende kracht van onze unieke mix te ervaren, gewoon in het comfort van je eigen huis.

Ons product van Shilajit en Kastanjehoning is niet zomaar een voedingssupplement; het is een symbool van onze passie voor welzijn en ons diepe geloof in het buitengewone potentieel van de natuur. Ervaar dit opmerkelijke product en sluit je aan bij ons om de overvloed van de natuur te vieren.

Mountaindrop Chestnut Honey is een fantastisch voedingssupplement, maar onthoud dat het niet bedoeld is ter vervanging van een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet. Houd het buiten bereik van kinderen en houd je aan de aanbevolen dagelijkse inname. Na drie weken genieten van ons product raden we aan om een pauze van een week te nemen. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder behandeling bent voor enige gezondheidsaandoening, raadpleeg dan je arts voordat je een nieuw supplement start.

VEILIG PRODUCT

Mountaindrop laat iedere batch in een gecertificeerd laboratorium testen op de exacte samenstelling. Zo weten we zeker dat het product veilig is en de juiste hoeveelheden mineralen, aminozuren, fulvinezuur, humuszuur en andere ingrediënten bevat, meer info.

Ingrediënten: 325 gram niet-gepasteuriseerde kastanjehoning en 25 gram shilajit

Reviews

Schrijf een review

AantalKortingPrijs per stuk
1€0,00€55,95
3€8,39€47,56
6€11,19€44,76

© 2020 - 2024 Mountaindrop.nl