Prime testosteron booster - 640 gram (MOUNTAINDROP)

EAN: 3830065560181
Levering: op werkdagen voor 18:00 besteld, vandaag verzonden
Prijs: €98,95 Beschikbaarop werkdagen voor 18:00 besteld, vandaag verzonden
Dit product is momenteel niet voorradig

Ervaar een transformerende reis naar verjonging en vitaliteit met de Mountaindrop® Prime testosteron booster. We hebben de meest dynamische elementen van de natuur samengebracht in een perfecte mix van zorgvuldig geselecteerde, unieke natuurlijke ingrediënten die synergetisch werken om je prestaties en zelfvertrouwen te versterken. Geniet van verbeterde energie en libido, een verhoogde stemming en een hernieuwde levenslust. Een ware symfonie van het beste dat de natuur te bieden heeft.

9 natuurlijke en krachtige ingrediënten om op je hoogtepunt te leven

Ervaar een golf van voordelen voor je vitaliteit en algeheel welzijn met Mountaindrop® Prime. Dit natuurlijke supplement heeft als doel het leven van mannen te transformeren door ondersteuning te bieden aan hun fysieke, emotionele en mentale balans, zodat ze met zelfvertrouwen en een positieve mindset op hun hoogtepunt kunnen presteren. Mountaindrop® Prime overtreft de typische testosteronboosters vanwege zijn volledig natuurlijke maar zeer krachtige ingrediënten die elkaar aanvullen en resulteren in een krachtig supplement. Wij geloven oprecht in kwaliteitsborging en zuiverheid in al onze processen, van de oogst tot de verpakking van onze producten in speciale glazen potten. We laten geen steen onomgekeerd om de hoogste normen van excellentie te waarborgen. Onze toewijding aan kwaliteit wordt bevestigd door rigoureuze laboratoriumtests, wat veiligheid en doeltreffendheid waarborgt. We zijn trots op onze toewijding en inzet om de kracht van de natuur te gebruiken om je het beste te laten bereiken, en daarom hebben we elk detail zorgvuldig overwogen om je de best mogelijke ervaring te bieden.

VEILIG PRODUCT

Mountaindrop laat iedere batch in een gecertificeerd laboratorium testen op de exacte samenstelling. Zo weten we zeker dat het product veilig is en de juiste hoeveelheden mineralen, aminozuren, fulvinezuur, humuszuur en andere ingrediënten bevat, meer info.

Mountaindrop® Prime bevat natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit en is voorzien van de vereiste certificeringen en tests. Onze Original shilajit-hars is gecertificeerd volgens de HACCP-voedselveiligheidsnorm, aangezien we elke partij testen op:

- Authenticiteit
- Zuiverheid
- Zware metalen
- Schadelijke bacteriën

Bovendien worden alle producten van Mountaindrop onderworpen aan strenge authenticiteitstests en vervaardigd volgens de hoogste normen. Ons GMP-gecertificeerde productieproces en onze ISO-9001-certificering zijn onderscheidende prestaties die onze toewijding aan excellentie benadrukken.

Mountaindrop® Prime bevat 9 ingrediënten van de hoogste kwaliteit en doeltreffendheid. Concreet bevat elke pot Mountaindrop Prime:

- Mountaindrop Shilajit-hars - 25 g
- Rauwe kastanjehoning - 482,5 g
- Fadogia Agrestis stamextract 10:1 - 50 g
- Tongkat Ali-wortelextract (2% eurycomanone) - 30 g
- Vitamine D3 (lichen-gebaseerd) - 40 mg / 16000 IU
- Ashwagandha KSM-66 (5% gestandaardiseerde withanolides) - 30 g
- Boron Glycinate - 0,5 g
- Magnesium Glycinate - 20 g
- Zink Monomethionine - 2 g

Reviews

Schrijf een review

© 2020 - 2023 Mountaindrop.nl