Bodyshape Revival - 250 ml (MOUNTAINDROP)

EAN: 3830065560105
Levering: op werkdagen voor 18:00 besteld, vandaag verzonden
Prijs: €39,95 €55,95 Beschikbaarop werkdagen voor 18:00 besteld, vandaag verzonden
Dit product is momenteel niet voorradig

Mountaindrop anti-cellulitis serum is een natuurlijke anti-cellulitis en verstevigende gel voor het hervormen van dijen, billen en buik bij mannen en vrouwen. Door het rijke uitgebalanceerde gehalte aan plantenextracten en actieve ingrediënten werkt het uiteindelijk verstevigend en op meerdere niveaus. Ten eerste helpt het bij het verzorgen tegen een sinaasappelhuid. Bovendien voelt de huid al na enkele keren gebruik soepeler en steviger aan.

Bodyshape Revival bevat klimop, rozemarijn, chili, groene koffie, shilajit en bio-gefermenteerd polyglucuronzuur. De actieve ingrediënten worden uitgemeten en in product verwerkt zodat ze synergetisch werken. De gelbasis is verrijkt met polysachariden, biologisch aloë-sap, hydraterende ingrediënten en verzachtende middelen van plantaardige oorsprong. Het aromatische deel bestaat uit essentiële oliën van cipres, citrus en groene thee geuren.

MOUNTAINDROP Bodyshape Revival

 • Helpt bij het hervormen van probleemgebieden van het lichaam (buik, heupen, dijen, billen en armen)
 • Bevordert de bloedcirculatie naar de huid
 • Na gebruik is de huid glad, zacht en goed verzorgd
 • Helpt een slank figuur te behouden
 • Zorgt voor een jeugdige uitstraling
 • Helpt cellulitis te elimineren en te voorkomen
 • Bevordert de regeneratie van de huid
 • Verbetert de huidstructuur
 • Voor een externe en diepe huidverzorging

Gebruiksaanwijzing

Breng de juiste hoeveelheid serum aan op het gewenste gebied. Het aanbrengen moet snel gebeuren, omdat de lichte textuur ervoor zorgt dat het onmiddellijk wordt opgenomen en geen vettig gevoel achterlaat. Voor een betere werking, kunt u een basis gebruiken van crème of massageolie. Intensief wrijven en masseren zal de werking versnellen en zorgt voor het afwisselende warmte-verkoelende effect. Handen grondig wassen na gebruik. Bij contact met de ogen onmiddellijk met water spoelen.

Veelgestelde vragen

Werkt het serum ook als ik geen gezond dieet volg en niet actief ben in sporten?
Het serum werkt nog steeds. Hoewel een gebalanceerd dieet en voldoende vochtinname (water of ongezoete thee) belangrijk zijn voor gezondheid en het bereiken van het gewenste gewicht, heeft een verandering in eetgewoonten geen invloed gehad op de werking van het serum tijdens het onderzoek. Echter, enige vorm van lichamelijke activiteit verbetert aanzienlijk de effectiviteit ervan. Voor de beste resultaten raden we daarom aan om een gezonde en evenwichtige voeding te volgen, voldoende ongezoete dranken te consumeren en regelmatig lichaamsbeweging te doen.

Hoe kan ik de werking van het serum versnellen?
De werking van het serum wordt aanzienlijk versneld door lichaamsbeweging. We raden aan om kortere, intensieve trainingen te doen, zoals HIIT-oefeningen. Het uitvoeren van meerdere korte en intense workouts per week (bijvoorbeeld 20 minuten per sessie) zal de prestaties van het serum meer bevorderen dan enkele langere cardio-workouts per week. Massage of madero-therapie (handmatige anti-cellulitis behandeling met rollers) kan ook de werking van het serum versnellen. Als de massage langer duurt, raden we aan om direct na het aanbrengen van het serum reguliere massageolie of -crème te gebruiken om huidirritatie te voorkomen.

Kan het serum gebruikt worden voor lichaamsmassage?
JA, maar niet op zichzelf. Het wordt sterk aanbevolen om het serum aan te brengen vóór het gebruik van massageolie of -crème. Masseren en kneden zullen de werking ervan versnellen.

Is het serum ook geschikt voor mannen?
JA. Het is ook geschikt voor mannen. De effectiviteit van het serum is met name aangetoond in het gebied rond de taille (buik).

Bevat het serum enige twijfelachtige ingrediënten?
Het serum bevat geen twijfelachtige ingrediënten. Het is een 100% natuurlijk product en is trots drager van het Ecogea Organic certificaat.

Hoe lang gaat 1 fles mee?
Eén fles bevat 250 ml serum, wat voldoende is voor 2 maanden gebruik, tweemaal daags.

Op welke delen van het lichaam kan ik het serum aanbrengen?
Het serum kan worden aangebracht op delen van het lichaam waar u vetophopingen wilt verminderen en de verschijning van sinaasappelhuid wilt verminderen. Dit omvat de buik, heupen, billen, dijen, armen en kuiten, indien nodig. Het serum is NIET geschikt voor gebruik op het gezicht.

Kan het serum worden gebruikt door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven?
Het serum bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en heeft het Ecogea Organic certificaat ontvangen. U kunt de lijst met ingrediënten HIER raadplegen. Hoewel deze natuurlijke ingrediënten geen negatieve effecten op het lichaam veroorzaken, wordt zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven geadviseerd om hun arts te raadplegen voordat ze het serum gebruiken. Er zijn geen veiligheidsstudies uitgevoerd voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Er verschijnt roodheid op de huid na het aanbrengen van het serum. Is dat normaal?
JA. Dit komt door de activatie van het serum en de werking van de actieve natuurlijke ingrediënten die het bevat. Het serum dringt diep in de huid door en stimuleert het microcirculatieproces. Een goede bloedcirculatie naar het onderhuidse weefsel helpt bij het verminderen van vetophopingen en het verminderen van sinaasappelhuid. U kunt hier meer lezen over de werking. De roodheid zal snel verdwijnen.

Mijn huid voelt branderig aan nadat ik het serum heb aangebracht. Is dat normaal?
JA. Dit branderige gevoel komt door de activatie van het serum en de werking van de actieve natuurlijke ingrediënten die het bevat. Het serum dringt diep in de huid door en stimuleert het microcirculatieproces. Een goede bloedcirculatie naar het onderhuidse weefsel helpt bij het verminderen van vetophopingen en het verminderen van sinaasappelhuid. U kunt hier meer lezen over de werking. Het branderige gevoel zal geleidelijk verdwijnen, maar kan in milde vorm terugkeren bij een verandering in temperatuur (bijvoorbeeld na een warme/koude douche).

Hoe lang duurt het voordat het serum volledig is opgenomen?
Het serum wordt binnen enkele seconden na het aanbrengen volledig opgenomen. We raden daarom aan om snel

Wat is de meest effectieve manier om de werking van het serum te verbeteren en te versnellen?

Gebaseerd op vele jaren van ervaring en testen, raden we de volgende aanpak aan:

 • - Breng het serum twee keer per dag aan;
 • - Gebruik het voorafgaand aan lichamelijke activiteit;
 • - Kies voor korte en intensieve workouts in plaats van langdurige cardiotrainingen (lees hier meer);
 • - Masseer of rol probleemgebieden na het aanbrengen (bij langere massages raden we aan om direct na het serum reguliere massageolie of -crème aan te brengen om huidirritatie te voorkomen);
 • - Voeg Kneipp-baden of afwisselende warme en koude douches toe aan uw routine om de werking van het serum gedurende de dag te bevorderen, aangezien het in de huidlagen aanwezig blijft;
 • - Als u last heeft van droge handpalmen, raden we aan om ze vooraf in te smeren met een voedende crème. Het serum wordt zeer snel opgenomen, en bij gebruik streven we ernaar dat het goed wordt geabsorbeerd in het gewenste gebied.

VEILIG PRODUCT

Mountaindrop laat iedere batch in een gecertificeerd laboratorium testen op de exacte samenstelling. Zo weten we zeker dat het product veilig is en de juiste hoeveelheden mineralen, aminozuren, fulvinezuur, humuszuur en andere ingrediënten bevat, meer info.

Ingrediëntenlijst

Aqua*, Alcohol*, Aloe barbadensis bladsap*/**, Glycerin*/**, Carrageenan*, Rosmarinus officinalis bladextract*, Hedera helix bladextract*, Octyldodecanol*, Menthol*, Citrus aurantium dulcis schil olie geperst*, Glyceryl glucoside*, Kamfer*, Polyglucuronzuur, Parfum*, Shilajit mineralen*, Cyamopsis tetragonoloba gom*, Xanthaangom*, Coffea arabica zaad extract*, Cupressus sempervirens bladolie*, Capsicum frutescens vrucht extract*, Limonene***, Linalool***, Citral***, Citronellol***, Geraniol***

* Ingrediënten van natuurlijke oorsprong (99,5%)

** Ingrediënten van biologische landbouwbron (11,0%)

Reviews

Schrijf een review

© 2020 - 2024 Mountaindrop.nl