Shilajit - 100% Mumijo Shilajit - Himalayas - 45 gram (MOUNTAINDROP)

EAN: 3830065560198
Levering: op werkdagen voor 20:00 besteld, vandaag verzonden
Prijs: €69,95 €79,95 Beschikbaarop werkdagen voor 20:00 besteld, vandaag verzonden
Dit product is momenteel niet voorradig

Vergelijkbare producten

Aantal porties per verpakking: 225

Hoeveelheid per portie:
Shilajit: 200 mg

Gebruiksaanwijzing

Neem één maatlepel van 0,2g en los deze volledig op in water, warme thee, sap, melk of je eigen krachtige shake. De temperatuur mag niet hoger zijn dan 39 graden Celsius. Je kunt het ook direct via de mond consumeren.

Bewaring

Bewaren bij kamertemperatuur en niet rechtstreeks blootstellen aan de zon.

 

Let op! Veel shilajit op de markt wordt niet getest op zware metalen en wordt niet op de juiste wijze verpakt en verwerkt. Dit kan een negatief effect hebben op de gezondheid. Mountaindrop voert grondige tests uit op elke batch om de exacte samenstelling te verifiëren, en deze gegevens zijn ook te controleren aan de hand van officiële documentatie.

Puur, Authentiek, 100% Natuurlijke Shilajit

Stimuleer op organische wijze zowel je cognitieve als fysieke functies in één krachtige stap. Mountaindrop® Original is onze hoogwaardige shilajit-hars in zijn puurste en meest authentieke vorm, die je dagelijkse routine verrijkt met meer dan 85 heilzame voedingsstoffen. Versterk je geheugen en concentratie, verminder mentale vermoeidheid, verhoog je uithoudingsvermogen en bevorder seksuele energie voor een ultieme gebalanceerde levensstijl. Ervaar de ongeëvenaarde kracht van de natuur in slechts één druppel!

Een enkele druppel volstaat om Lichaam & Geest te optimaliseren

Bereik je ideale fysieke en cognitieve toestand met een volledig natuurlijk en krachtig herbomineraal. Mountaindrop® Original shilajit geeft jouw dag een boost met meer dan 85 heilzame voedingsstoffen, waaronder ionische mineralen, vitaminen, aminozuren en fosfolipiden, waardoor je zowel mentaal als fysiek op je hoogste niveau kunt presteren! Verrijk je leven door alle essentiële elementen op te nemen die je lichaam en geest nodig hebben om op hun maximale capaciteit te functioneren. Onze shilajit wordt zorgvuldig met de hand geoogst en bewaard in een unieke violette glazen container met biofotonische eigenschappen die de hars in zijn originele, authentieke en pure vorm behoudt!

OPMERKING:

Soms kan Shilajit zo stevig worden dat het lastig is om het met een lepel te scheppen. Dit wordt veroorzaakt door de lage luchtvochtigheid in de Shilajit, wat leidt tot aanzienlijke verdamping van het water uit het materiaal. Om dit probleem op te lossen, voeg simpelweg een paar druppels gezuiverd water toe en laat het enkele uren rusten. Daarna zou je de Shilajit zonder moeite uit de container moeten kunnen halen.

Lees ook: Himalaya vs. Altai Shilajit - Wat is het verschil?

VEILIG PRODUCT

Mountaindrop laat iedere batch in een gecertificeerd laboratorium testen op de exacte samenstelling. Zo weten we zeker dat het product veilig is en de juiste hoeveelheden mineralen, aminozuren, fulvinezuur, humuszuur en andere ingrediënten bevat, meer info.

Reviews

Schrijf een review

AantalKortingPrijs per stuk
1€0,00€69,95
3€10,49€59,46
6€13,99€55,96

© 2020 - 2024 Mountaindrop.nl