Shilajit - 100% Mumijo Shilajit - 25 gram (MOUNTAINDROP)

EAN: 3830065560013
Beoordeling 4,38
gebaseerd op 4 reviews
Levering: op werkdagen voor 18:00 besteld, vandaag verzonden
Prijs: €44,95 Beschikbaarop werkdagen voor 18:00 besteld, vandaag verzonden
Dit product is momenteel niet voorradig

Vergelijkbare producten

Aantal porties per verpakking: 125

Hoeveelheid per portie:
Shilajit: 200 mg

Gebruiksaanwijzing

Neem 1-3 maatlepels (0,2 - 0,6 g) en los ze volledig op in water of warme thee, met een temperatuur tot 39 graden Celsius.

Bewaring

Bewaar op kamertemperatuur en vermijd directe blootstelling aan zonlicht.

 

Puur, Authentiek, 100% Natuurlijke Shilajit

Ontdek de ongeëvenaarde kracht van de natuur met Mountaindrop Shilajit. Rijk aan meer dan vijfentachtig essentiële mineralen en sporenelementen, voorziet deze tijdloze schat je lichaam van de voedingsstoffen waar het naar hunkert. Shilajit is geen moderne ontdekking, maar eerder een eeuwenoud gewaardeerd middel, dat al duizenden jaren in Azië wordt gebruikt vanwege zijn indrukwekkende gezondheidsvoordelen.

Waarom is het zo buitengewoon? Omdat het een allesomvattende wellness-boost biedt, die de cognitieve functies verbetert voor dagelijkse taken, fysieke kracht versterkt, emotionele balans bevordert en spiritueel welzijn aanmoedigt. Het is meer dan alleen een supplement; het vormt een compleet pakket voor een gezondere, gelukkigere versie van jezelf.

Omarm de natuurlijke weg naar levendige gezondheid en vitaliteit met Mountaindrop Shilajit.

Het Natuurlijke Geheim van de Hooglanden: Onze Shilajit uit het Hart van de Altai Bergen

Heb je je ooit afgevraagd waar onze buitengewone Shilajit vandaan komt? Onze ontdekkingsreis brengt ons naar de majestueuze Altai-bergen, een indrukwekkend berglandschap dat zich uitstrekt over meer dan 1.200 mijl in Centraal-Azië. Deze ruige pieken, in de Turkse-Mongoolse taal bekend als "Altan" of "gouden", verbergen een schat zo kostbaar als goud - onze unieke Shilajit.

Maar laat je niet misleiden door de uitgestrektheid van de Altai-bergen. Ondanks zijn uitzonderlijke voordelen, is Shilajit hier zeldzaam te vinden. Het manifesteert zich slechts op enkele specifieke locaties, waar het zich onthult als een diepzwarte, weelderige teer die de berghellingen bedekt. Op deze afgelegen plekken, op hoogtes tot wel 3000 meter, schenkt onze lokaal gewonnen Shilajit je adembenemende vergezichten.

Af en toe trekt Shilajit zich terug in de bergen, verscholen in grotten en kloven, en hoopt het zich op tot rijke afzettingen. In sommige opmerkelijke gevallen vormt het dikke, harsachtige massa's, zelfs stalagmieten of grote plassen van deze kostbare korstachtige hars. Deze verborgen schatkamers dienen als onze voornaamste bron voor de hoogwaardige Altai Shilajit, waardoor we jou het beste kunnen bieden dat de natuur te bieden heeft.

Mountaindrop: Puur Genieten van Veilig Verwerkte Shilajit

Shilajit is verre van een alledaags product; het is een geschenk van Moeder Natuur. Terwijl deze kostbare hars uit bergspleten sijpelt, handelen bedreven oogsters snel en zorgen ervoor dat elke druppel wordt gevangen. Vervolgens wordt elk stuk zorgvuldig gereinigd met puur, verwarmd bronwater, ontdaan van ongewenste elementen terwijl alle natuurlijke goedheid behouden blijft. In tegenstelling tot veel leveranciers die de kantjes eraf lopen om kosten te besparen, stellen wij jouw welzijn voorop. Ons strenge zuiveringsproces garandeert de afwezigheid van gevaarlijke zware metalen die je gezondheid kunnen schaden.

Bij Mountaindrop koop je niet zomaar een product; je kiest voor gemoedsrust. Wij bieden 100% pure, hoogwaardige Shilajit, een claim ondersteund door alle vereiste certificeringen. We verzekeren je dat onze Shilajit wordt verwerkt met niets anders dan het zuiverste water en vrij van enige chemische verbindingen.

We zijn vastberaden in onze missie om het beste van de natuur in haar puurste vorm te leveren, daarom zijn we onwrikbaar in onze toewijding aan 100% natuurlijke Shilajit. Kies voor Mountaindrop's Shilajit en je investeert in een superieure gezondheid en vitaliteit. Ervaar het onderscheid van Mountaindrop en laat het krachtigste geheim van de natuur je welzijn verheffen.

Vertrouw op onze toewijding en voel het verschil in je gezondheid en vitaliteit.

Ons Geheim voor Voortreffelijke Shilajit: Speciale Paarse Glazen Potten

Bij Mountaindrop realiseren we ons dat kwaliteit verder gaat dan alleen het product zelf; het omvat de gehele ervaring. We begrijpen dat de opslag van onze Shilajit net zo cruciaal is als het oogsten en zuiveren ervan.

Daarom bewaren we onze buitengewone Shilajit in speciale paarse glazen containers. Dit is geen gewone keuze, maar eerder een bewuste beslissing waarbij dit unieke glas fungeert als ons geheime schild tegen tijd en omgevingsfactoren. Het verlengt niet alleen de levensduur van onze Shilajit, maar beschermt ook de voedingswaarde ervan, zodat elke portie jou het optimale voordeel biedt. Zelfs na langdurige opslag behoudt de Shilajit van Mountaindrop zijn kracht, integriteit en gezondheidsvoordelen, klaar om te worden genoten.

Onthoud dat niet alle Shilajit gelijk is. Wees voorzichtig met Shilajit die wordt opgeslagen in plastic containers of generieke glazen potten. Deze goedkopere materialen wijzen vaak op verminderde kwaliteit en kunnen de werkzaamheid van de Shilajit nadelig beïnvloeden, en mogelijk ongewenste stoffen introduceren.

Door te kiezen voor Mountaindrop, investeer je in meer dan alleen een welzijnsproduct; je kiest voor een belofte van ongecompromitteerde kwaliteit en veiligheid. Het is een toewijding die door ons hele proces weerklinkt, van onze zorgvuldig gekozen bronnen tot de unieke paarse glazen pot waarin jouw Shilajit wordt geleverd.

Mountaindrop's Garantie: Dubbel Geteste, Volledig Gecertificeerde Shilajit

Bij Mountaindrop gaan we verder dan alleen het leveren van ongeëvenaarde kwaliteit en veiligheid; we nemen extra stappen om dit te bewijzen. In een wereld waar gezondheid van het grootste belang is, laten we jouw vertrouwen niet louter berusten op woorden. Onze Shilajit wordt grondig getest in externe laboratoria om de transparantie te bieden die je verdient wanneer je investeert in jouw welzijn.

We starten met een authenticiteitstest om te waarborgen dat je het echte product ontvangt, geen imitatie. In een markt vol met vervalsingen, valideren we de herkomst van onze Shilajit en de integriteit van de chemische structuur ervan volgens strikte normen.

Maar daar houden we niet op. We begrijpen dat zware metalen, dichte metallische elementen, zelfs in kleine hoeveelheden schadelijk kunnen zijn. Daarom onderwerpen we onze Shilajit aan zorgvuldige tests op zware metalen om de veiligheid te verzekeren.

Bij Mountaindrop zetten we de standaard hoog. We testen onze Shilajit niet één keer, maar twee keer - eerst in Siberië en vervolgens in de EU. En dat is nog niet alles. Elke partij van onze Shilajit ondergaat regelmatige tests door externe laboratoria, wat een extra laag van controle toevoegt. Deze dubbele verificatie waarborgt dat elke pot Shilajit ruimschoots binnen veilige grenzen voor zware metalen blijft.

Onze producten worden verwerkt en geproduceerd volgens GMP-certificering, waardoor onze toewijding aan uitmuntende kwaliteit en veiligheid wordt versterkt. Om de afwezigheid van schadelijke bacteriën of andere gevaarlijke stoffen te waarborgen, onderwerpen we ons aan een grondige microbiële test. Pas wanneer een product al deze strenge tests doorstaat, krijgt het onze goedkeuring voor consumptie.

Dit robuuste, transparante proces toont onze onwankelbare toewijding aan jouw gezondheid en veiligheid. Door te kiezen voor Mountaindrop, selecteer je niet alleen een krachtige, pure Shilajit, maar investeer je ook in een product dat voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

OPMERKING:

Soms kan Shilajit zo stevig worden dat het lastig is om het met een lepel te scheppen. Dit wordt veroorzaakt door de lage luchtvochtigheid in de Shilajit, wat leidt tot aanzienlijke verdamping van het water uit het materiaal. Om dit probleem op te lossen, voeg simpelweg een paar druppels gezuiverd water toe en laat het enkele uren rusten. Daarna zou je de Shilajit zonder moeite uit de container moeten kunnen halen.

VEILIG PRODUCT

Mountaindrop laat iedere batch in een gecertificeerd laboratorium testen op de exacte samenstelling. Zo weten we zeker dat het product veilig is en de juiste hoeveelheden mineralen, aminozuren, fulvinezuur, humuszuur en andere ingrediënten bevat, meer info.

Ingrediënten: Samenstelling Shilajit: 65-80% mineralen, 20-35% organische stof een effectief fytocomplex meer dan 85 mineralen in ionische vorm (magnesium, calcium, fosfor, ijzer...) 60 macro- en micro-elementen een breed scala aan vitamines (A, E, B1, B2, B3, B6, B12, C...) essentiële en niet-essentiële aminozuren enkelvoudig onverzadigde en meervoudig onverzadigde vetzuren selenium fosfolipiden humuszuur fulvinezuur

Allergeneninformatie: Omdat mumio (of shilajit) het metabolisme van suikers beïnvloedt, moeten diabetici hun bloedsuikerspiegel regelmatig controleren. Mumio (of shilajit) bevat fenylalanine en is gecontra-indiceerd voor mensen met fenylketonurie (PKU). Als je zwanger bent of borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts staat voor een bepaalde gezondheidstoestand, dien je jouw arts te raadplegen voordat je dit of een ander supplement inneemt. Als het op de juiste manier en met de juiste dosering wordt gebruikt, gaat Shilajit niet gepaard met ernstige bijwerkingen. In gevallen waarin iemand samen met Shilajit ijzersupplementen gebruikt, kan dit leiden tot de vorming van overtollig ijzer in het bloed, aangezien Shilajit een vrij hoge hoeveelheid ijzer bevat. In zeer zeldzame gevallen kan het jicht verergeren of de bloeddruk verlagen. Maar afgezien van deze drie gevallen is Shilajit volkomen veilig, zelfs in grotere dan normale hoeveelheden. Bijwerkingen van Shilajit kunnen wijzen op een Shilajit van slechte kwaliteit, of iets dat beweert Shilajit te zijn, maar dat is niet echt zo. Houd er rekening mee dat veel Shilajit supplementen op de markt niet precies zijn wat ze beweren te zijn. Sommige hiervan bevatten kunstmest. Anderen bevatten giftige zware metalen. Zorg ervoor dat u de juiste spullen gebruikt. Mogelijke bijwerkingen van fulvinezuur kunnen op dezelfde manier optreden, als ze in een geïsoleerde vorm worden ingenomen, omdat ze zich niet in dezelfde verhouding bevinden als bij de echte Shilajit. Voor velen kan Shilajit het beste met voedsel worden ingenomen om een licht gevoel in het hoofd, dat kan optreden, te minimaliseren. Het is echter altijd een goed idee om naar jouw lichaam te luisteren en te stoppen met het gebruik van Shilajit als je symptomen van een allergische reactie opmerkt, waaronder misselijkheid, duizeligheid, versnelde hartslag, jeuk enzovoort. Houd er rekening mee dat dit geldt voor alles wat we innemen en er waren geen gevallen van ernstige allergische reacties op Shilajit gemeld. Het is natuurlijk altijd het beste om met jouw arts te praten voordat je supplementen inneemt, vooral in gevallen waarin je al voorgeschreven medicijnen gebruikt. Als je een zeer hoge dosis inneemt, kan Shilajit de urinezuurspiegels verhogen, wat op zijn beurt weer kan leiden tot verhoogde galconcentraties met meer problemen tot gevolg. Dit gebeurt echter alleen als een zeer grote dosis wordt toegediend.

Gebruiksaanwijzing: Het product kan één keer per dag ingenomen, opgelost in warm water, thee of melk met een temperatuur tot 39° C. Gefilterd en niet-gechloreerd water wordt aanbevolen. De eerste doses moeten zo groot zijn als een tarwekorrel en later tot de grootte van een erwt. Ghee (geklaarde boter), kokosboter of honing kunnen ook aan de oplossing worden toegevoegd. INNAME: Schep er met een lepel een beetje shilajit uit ter grootte van een tarwekorrel of ter grootte van een erwt en los het op in 200 ml vloeistof. Shilajit lost binnen enkele minuten volledig op. Roer en consumeer. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (0,2 tot 0,6 g) mag niet worden overschreden. Na drie weken inname wordt een pauze van een week aanbevolen. Shilajit of mumie kan op verschillende manieren worden gebruikt. Het is een uitstekend ingrediënt voor regeneratie dranken, smoothies en culinaire specialiteiten. Het werkt ook goed met andere voedingssupplementen, voedingsmiddelen en superfoods, omdat het hun potentieel vergroot en verrijkt. Op het gebied van cosmetica wordt shilajit gebruikt voor de bereiding van schillen, wraps en zalven.

Bijzondere Bewaarvoorschriften: Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Reviews

Jordy G.Beoordeling 09-02-2023Normaal ben ik nooit zo van de voedingssupplementen, maar dit product wilde ik toch eens proberen omdat ik een slechte slaper ben. Na het gebruik van Mountaindrop merk ik niet dat ik veel beter kan slapen, maar ik voel me na inname een stuk fitter dan voorheen, dus daar ben ik ook al erg blij mee! Reacties (0)
Reactie
Matthias K.Beoordeling 31-01-2023Ik heb Mountaindrop een paar dagen geprobeerd en eerlijk gezegd kon ik niet over de smaak heen komen, die erg sterk aanvoelde. Maar toen mengde ik het met honing en citroensap en het voelde veel beter. Hoe dan ook, ik voelde meer energie en had meer concentratie op het werk. Reacties (0)
Reactie
Joze G.Beoordeling 08-12-2022Na 3 weken Mountaindrop te hebben ingenomen, zijn mijn welzijn en mentale vermogens verbeterd. Ik concentreer me een stuk beter op mijn werk. Daarnaast heb ik nog genoeg energie over voor hardlopen, opleiding en mezelf. Geweldig spul, het werkt. Met dank aan de natuur. Reacties (0)
Reactie
Christina E.Beoordeling 01-11-2022Het beste supplement dat ik ooit heb gekocht. Ik heb meer energie en mijn concentratie is veel beter. Het is een geweldig product! Reacties (0)
Reactie

Schrijf een review

© 2020 - 2023 Mountaindrop.nl